X
Святкові знижки
Главная ЭнциклопедияПолітика конфіденційності

Політика конфіденційності

Дякуємо Вам за відвідування сайту Diamond Gallery. Ми піклуємося про конфіденційність даних своїх клієнтів. Так як наші клієнти знаходяться для нас в центрі всього, що відбувається, ми прагнемо, щоб у Вас залишалися тільки найтепліші враження, якими Ви з радістю зможете поділитися зі своїми друзями і родичами. Ми вважаємо своїм обов'язком поважати і оберігати персональні дані своїх клієнтів. Нижчеподана інформація призначена для роз'яснення того, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо і як ми будемо їх використовувати. 

Політика конфіденційності включена в нашу Угоду з надання послуг. Приймаючи умови цієї Угоди, Користувач, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» No2297-VI від 1 червня 2010 року, підтверджує свою згоду на добровільну передачу та обробку його персональних даних інтернет-магазином "Diamond Gallery", з метою виконання його замовлень. Користувач дозволяє інтернет-магазину "Diamond Gallery" передавати його персональні дані третім особам (службам доставки або комерційним партнерам) для реалізації його замовлень. Користувач дозволяє, використання його персональних даних для отримання рекламних та спеціальних пропозицій, а також включення його персональних даних до бази даних на необмежене в часі зберігання. Користувачі мають право на зміну або видалення їх персональних даних з бази даних інтернет-магазину "Diamond Gallery", у разі їх звернення до відповідальних осіб згідно контактної інформації на сайті. Ми завжди готові відповісти на всі Ваші запитання, що виникають щодо нашої Політики Конфіденційності. Якщо у Вас виникло бажання поговорити зі службою підтримки клієнтів, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами, вказаними на сайті.

Diamond Gallery залишає за собою право оновлювати і доповнювати пункти в Політиці конфіденційності. Користування послугами нашого сайту передбачає собою Вашу згоду з умовами нашої Політики конфіденційності, включаючи всі зміни в ній і коректування. Ми можемо створити додаткові правила та оновлення щодо можливостей, функціональності, пропозицій, подій та інших аспектів нашої діяльності.

Збирання та використання інформації

Спільне. Ви можете переглядати наш веб-сайт, не повідомляючи нам, хто ви і не розкриваючи жодної особистої інформації про себе. У будь-який час Ви можете надати свої особисті дані. Ми отримуємо і зберігаємо Вашу особисту інформацію, в письмовій або усній формі, яку Ви надаєте нам через наш веб-сайт, електронну пошту, по телефону і т.д. Особистою інформацією є дані, які можна використовувати для встановлення особи людини або для зв'язку з ним, включаючи, але не обмежуючись такими даними, як прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, або будь-яку іншу фізичну адресу або адресу електронної пошти. Окрім Вашої контактної інформації, ми можемо зберігати інформацію про Ваші покупки, адресу для виставлення рахунку, адресу доставки, стать, рід занять, день народження, сімейний стан, інтереси, номер телефону або іншу контактну інформацію і дані кредитної картки. Ми можемо об'єднувати інформацію, яку Ви надаєте нам протягом довгого часу, і ми можемо поєднувати таку інформацію з інформацією, яка знаходиться у відкритому доступі, отриманої за допомогою збору даних пристроїв, а також інформацію, яку ми отримуємо від наших партнерів, філій та інших третіх осіб.

Ми можемо використовувати Ваші особисті дані та інформацію, яку ми отримуємо від Вас для: 

- забезпечення процесу Ваших покупок та забезпечення запитуваних Вами послуг;

- підтвердження та відстеження Вашого замовлення; 

- відповіді на Ваші питання і запити;

- відстеження власних помилок, упущень і неточностей; 

- попередження та виявлення шахрайства або зловживання;

- поліпшення нашого сайту, послуг, продуктів, маркетингових та рекламних заходів, рівня сервісу;

- визначення Ваших побажань;

- оцінки геолокації наших клієнтів, їх смакових переваг, а також інтересів в цілому;

 - Для зворотного зв'язку з Вами (по електронній пошті, поштою, або телефоном) щодо продуктів та послуг, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для Вас.

Ми можемо передавати Вашу особисту інформацію довіреним партнерам в наступних випадках:

- при наданні послуг. Ми користуємося послугами третіх осіб для виконання певних операцій від нашого імені, в тому числі: з транспортування, обробки платежів, зберігання даних / управління, веб-хостингу, веб-аналітики, виробництва, складання, маркетингу, розсилки, відправці по електронній пошті і т.д. Для надання подібних послуг надається тільки та особиста інформація, яка необхідна для виконання цих функцій. Третім особам не надається право на використання особистої інформації для будь-яких інших цілей, окрім тих, що вказані Diamond Gallery;

- У разі особливих подій. Якщо Ви бажаєте взяти участь у спеціальній події (наприклад, промо-акції, конкурси, тощо), Diamond Gallery може передавати Вашу особисту інформацію тим організаціям, які задіяні у цих заходах. Без попереднього повідомлення та згоди, Ваші персональні дані у зв'язку з яким-небудь заходом не стануть передаватися і використовуватися для будь-яких інших цілей;

- При протидії шахрайству. Ми можемо, і Ви дозволяєте нам використовувати і розкривати будь-яку інформацію, в тому числі особисту інформацію, з метою розслідування, запобігання або вжиття заходів проти незаконних дій, підозр у шахрайстві, а також потенційної загрози фізичної безпеки Користувача, якщо інше не передбачено Законом, іншим компаніям і організаціям, для захисту від будь-яких протиправних дій;

- При реорганізації бізнесу. Ваша особиста інформація може бути розкрита як частина будь-якого злиття, продажу активів компанії або придбання.

У процесі роботи ми можемо використовувати неперсоналізовану інформацію шляхом виключення одного з пунктів (наприклад, вашого імені), що робить інформацію особистого характеру про Вас позбавленої ідентифікації. Ми можемо використовувати ці записи для внутрішніх цілей, таких як аналіз моделей функціонування сайту з метою поліпшення наших послуг, і ми також залишаємо за собою право використовувати та розкривати будь-яку інформацію таких записів на власний розсуд. 

Diamond Gallery цінує Ваші коментарі, відгуки, характеристики, та ін., які допомагають нам поліпшити наш веб-сайт, продукти та послуги. Погоджуючись з правилами Політики Конфіденційності, Ви передаєте нам свої права на можливе використання Ваших відгуків та коментарів в комерційних цілях.

Інше використання Ваших персональних даних

IP-адреса. Коли Ви відвідуєте наш сайт, Diamond Gallery зберігає Вашу IP адресу, щоб, крім іншого, діагностувати проблеми сервера, керувати сайтом і налаштовувати роботу сайту, аналізувати тенденції, структуру трафіку, збирати демографічну інформацію для аналогічного використання, а також відстежувати дату і тривалість кожної сесії на нашому сайті. Ваша IP-адреса також може бути використана в поєднанні з Вашою персональною інформацією для запобігання шахрайства або зловживання, поліпшення роботи сайту, обслуговування клієнтів, якості продукції і рекламних акцій, розуміння Ваших уподобань, моделей використання сайту та інтересів.

У деяких випадках, Diamond Gallery може збирати дані за допомогою сookies, web logs, web beacons (також відомих, як піксельні гіфи або теги) та інших технологій моніторингу для підвищення Вашого перегляду і відвідуваності нашого сайту. "Cookies" представляють собою невеликі фрагменти інформації, які зберігаються у вашому браузері на жорсткому диску Вашого комп'ютера, щоб збирати інформацію про Вашу діяльність на нашому сайті. Web Beacons являють собою невеликі рядки коду, розміщені на веб-сторінці або в електронній пошті з метою передачі інформації.

Ми використовуємо cookies та web beacons, щоб доставляти наші оголошення, покращувати і вимірювати юзабіліті, відстежувати візити наших партнерів, продуктивність і ефективність нашого веб-сайту, покращувати і вимірювати ефективність наших маркетингових програм, дізнаватися, як клієнти використовують наш сайт, а також оцінити розміри нашої аудиторії. Приклади типу інформації, яку ми збираємо через ці пристрої збору, включає в себе: відвідуваність сайту, переглянуті сторінки, унікальність відвідувачів, час, проведений на нашому сайті та на деяких посадочних сторінках і т.д.

Ми можемо дозволити третім сторонам використовувати cookies, web beacons та інші технології моніторингу для збору інформації про використання веб-сайту або для аналітики проведених рекламних компаній, які з'являються на веб-сайті. 

Діти до 14 років

Diamond Gallery не зберігає особисту інформацію дітей віком до 14 років. Якщо ми дізнаємося, що ми отримали особисту інформацію від дитини віком до 14 років, ми видалимо ці дані з наших систем.

Diamond Gallery прагне до захисту особистої інформації, якою Ви ділитеся з нами. Ми використовуємо різні комбінації технологій безпеки, процедур і організаційних заходів, щоб допомогти захистити Ваші особисті дані від несанкціонованого доступу, використання або розкриття. При передачі суто особистої інформації (наприклад, інформації про кредитні картки) через Інтернет, ми захищаємо його за допомогою Secure Sockets Layer (SSL) технології шифрування. У той же час як би ми не прагнули захистити Вашу особисту інформацію, при отриманні нами даних, ніяка передача даних через Інтернет або будь-яку іншу мережу загального користування не може бути безпечною на 100%.

У випадку, якщо Ви не згодні з Політикою конфіденційності не користуйтеся цим сайтом.

 

Про діаманти
Колір діаманта. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Колір діаманта
Найбільш важлива з характеристик, котра впливає на його зовнішній вигляд... Детальніше >
Чистота діаманта. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Чистота діаманта
Прочитайте про включення в діамантах і його чистоту, характеристики, котрі впливають на його вартість... Детальніше >
Вага діаманта. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Вага діаманта
Вимірюється в каратах, невелика одиниця виміру, котра відповідає 0,2 гр... Детальніше >
Якість огранювання. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Якість огранювання
Якість огранювання - одна з найбільш головних характеристик діаманта... Детальніше >
Виробничий процес. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Виробничий процес
Як виготовляються прикраси, починаючи з ескізів... Детальніше >
Форма огранювання. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Форма огранювання
Від форми діаманта залежать його унікальні властивості... Детальніше >
GIA - гемологічний інститут Америки. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
HRD - вища рада по діамантам. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
IGI - міжнародний гемологічний інститут. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
Heraeus Edelmetalle - провідний постачальник дорогоцінних металів. Ювелірний інтернет-магазин Diamond Gallery
MasterCard
Visa
Меню
Діаманти Каталог діамантів Енциклопедія Оплата і доставка Програма лояльності Увійти / Зареєструватися Кошик (0)
Наш вайбер. Our Viber